Kläder och prylar med World of Warcraft-tema

Om bara några år firar superspelet World of Warcraft tjugo år. Det innebär att du själv kanske gått från hängiven tonårsspelare till vuxet fan, och att dina barn går i dina fotspår. Även om du aldrig spelat spelet kanske dina ungar gör det, och trots konkurrens får det ständigt nya gamers.

World of Warcraft har medlemmar runt hela jordklotet och förutom den digitala världen har det också skapats en stor, fysisk rörelse. Det pågår mässor och tävlingar på temat varje år och de olika faktionerna och figurerna har inspirerat allt från ingenjörer till modeskapare. Med kläder och olika prylar från https://gameloot.se/ kan du eller barnen visa ert engagemang i spelet och visa andra spelare vilken faktion ni stöder med olika symboler och färgkombinationer.

Alliance eller Horde?

En annan rolig aktivitet är att klä ut sig till någon av de många klasserna i WoW och gå på en fest eller mässa som handlar om cosplay, fantasy och gaming. Det har blivit populärt bland både barn och vuxna och medan de allra yngsta ofta föredrar figurer från serier och sagoböcker går tonåringar och vuxna ofta in för fantasifulla rollkaraktärer och monster.

Du kan också välja en mer diskret klädnad som du kan använda till vardags. En nyckelring med symboler från spelet blir en kul påminnelse medan en mörkgrå hoodie med ljusblå eller gula detaljer visar andra invigda att du tillhör Alliance. Har du en kompis som stöder Horde? Ge dem en kaffekopp eller halsduk i present med den svartröda designen som är så karaktäristisk för den faktionen. Vem har sagt att WoW enbart hör till cybervärlden?

För dig som har barn i skolåldern kan det vara kul och uppmuntrande att ge dem Wow-föremål som de kan ha nytta av. En skol- eller gympaväska passar alldeles utomordentligt och ett par strumpor med alliansernas färger går alltid hem. Du kan också komplettera med kul inredningsdetaljer till deras rum och förutom WoW kan du också hitta roliga posters, lampor och dörrmattor som avbildar deras favoritband eller andra spel.